paking Rincian

YH hidrolik ieu nyobian teuas pikeun nanganan tiap hambalan produksi mun katingal na sampurna. Pakét oge hiji hambalan penting pikeun produk ngajagaan tina tabrakan, rusting, leungit atawa oksidasi. Dina bagian ieu, anjeun tiasa gaduh hiji titingalian di hambalan kumaha pek we produk. 

Paking rinci pikeun fittings, ferrules na fittings adaptor:

20131113164459_51320131113164519_784

20131113164538_29120131113164559_617

20131113164621_51820131113164635_754

20131113164709_65020131113164757_882