Perkenalan parusahaan

1

Saha kami?

A produsén profésional sarta seller of fittings hidrolik, ferrules, hoses, mesin sarta majelis selang.
Ningbo YH hidrolik mesin pabrik ieu nyetél dina kotana geulis, Ningbo, nu kasohor port Beilun. YH hidrolik nyaéta pabrik husus anu ngahasilkeun jeung suplai braided hoses karét, fittings selang, ferrules selang, tekanan tinggi selang majelis, mesin crimping, jsb Salaku produsén a, YH insists on pursuing kualitas hadé jeung costing handap. Sangkan ngadalikeun bahan nu

kudu meuli ti pausahaan baja resmi na tina standar sarta kualitas pangalusna. Sarta kami geus dilumangsungkeun hiji sistem produksi terpadu nu dumasar kana fokus kualitas.
Salaku seller a, produk urang nu diékspor ka dunya jeung dijual nasional pikeun leuwih ti 8 taun. Urang boga hiji tim pamasaran calakan anu Ngalanglang pasar anyar, ngembang konsumén poténsial, ngarengsekeun masalah, sarta porsi konsumén jeung pesenan ogé. Kami nu cooperator kalapa jeung ramah tur tujuan urang téh keur silih ngabantuan sarta jangka panjang kerjasama nice.

2

Kumaha urang ngalakukeun?

Kadali kualitas rigorous; Éféktif jeung rojongan real-time; Wareg sanggeus-jualan jasa
Urang tingal opat aspék rigorous (kontrol importing kontrol bahan → garis produksi → kontrol QC departemén → logistik kontrol departemén) jeung sistem kadali kualitas pikeun mastikeun sakabeh produk anu gembleng saméméh pangiriman. Proses produksi urang boga dalapan tahapan: préparasi bahan; alat ngolah lathe; CNC mesin processing; burrs na pangotor nyoplokkeun; séng plating; kualitas final sarta mariksa kuantitas; paking na delivering. Dina biasa, urang bakal ngatur inspeksi 

opat kali dina produksi pikeun hiji urutan. Produk tina dimensi katuhu jeung tungtutan dipariksa bakal nempatkeun kana hambalan salajengna.
Saminggu sakali, departemén QC kami bakal pariksa mesin CNC na equipments séjén pikeun mastikeun fungsi alus maranéhanana.
Pangrojong éféktif jeung real-time pohara penting pikeun konsumén. Konsumén urang bisa meunang eta ku alat galecok online kami (Skype) nu ngampar di handap ramatloka. Atawa surélék ka kami kalayan sagala produk kabetot, syarat, atawa masalah. Pikeun kontak instan, panggero urang geus sadia pikeun 24 jam sapoé. Ogé urang ngumpulkeun sakabeh patarosan na waleran némbongkeun on FAQ. Salaku supplier dipercaya, urang tetep dina ngarengsekeun masalah satisfactorily na acceptably.
Tapi euweuh urusan kumaha mastikeun kami ngadalikeun kualitas na kumaha professionally kami ngawula, teu 100% produk anu sampurna. Sangkan nawiskeun jasa saatos-jualan nu bisa ngajamin produk kualitas urang jeung parusahaan conscientious kami. Simkuring keukeuh dina malire ka handap tilu gol:

Filsafat produksi urang:
→ kualitas Leuwih alus; Inovasi sarta panangtayungan Lingkungan

Konsep pamasaran kami:
→ Reksa kauntungan; Satisfying tungtutan pasar; Nyadiakeun produk kualitas anu pangalusna jeung jasa ka konsumén

Jasa kami Tenet:
→ Overstep kahayang anjeun; Janten hiji parusahaan leuwih dipercaya jeung increment