FAQs

FAQ

PYETJET MË TË SHPESHTA

Çfarë është YH oferta?

YH hidraulike është ofruar një linjë të plotë të produkteve hidraulike të cilësisë që janë pajisje, hoses, unaza, adapters, makina, kuvendet çorape, dhe produkte të tjera të ngjashme. Ne jemi të përfshirë në mijëra prodhimit artikuj për disa vjet. Ne kemi një ekip profesional pune për të zhvilluar produkte të reja si tregjet e nevojshme. Ne mund të ofrojmë shërbim OEM me mostra, vizatime, apo kërkesat e paraqitura. Dhe ne jemi duke ofruar shërbime më të mira të tilla si përgjigje të shpejtë për email, produkteve të shpejtë dorëzimit, profesional zgjidhjen e problemeve, më të mirë pas shitjes shërbimi, etj

Çfarë është politika mostër?

YH hidraulike është një miqësore dhe aktive bashkëpunëtor biznesi. Për bashkëpunimin e parë, ne kemi kryer një politikë mostër që është duke punuar mirë për të kontrolluar cilësinë tonë.
Më pak se 5pcs për pajisje, unaza, dhe adapters është pa pagesë në bursë kusht.
Më pak se 1 milion për të hoses është pa pagesë në bursë kusht.
Lidhur për të dërguar koston, ajo duhet të jetë para-paguar, shprehur llogari me kusht, ose të paguar në anën tuaj. Nëse keni probleme me të, ne mund të diskutojnë.

Çfarë është termi pagesa?

Në YH, ne kemi tre termat e përdorur gjerësisht që janë
: 1). 100% T / T paraprakisht
2). 30% T / T paraprakisht, 70% T / T para ngarkesë (ose kundër Bill e ngarkesës)
3). Parevokueshme L / C, në shikim
terma të tjera janë gjithashtu në dispozicion në YH hidraulike, ju lutemi të këshillojë sallonet tona të shitjes.

Cilat janë materialet e pajisje, unaza dhe adapters?

Pajisje dhe adapters të vijë në çeliku 45 karbonit
Ferrules vijnë në 20 çeliku të karbonit (çeliku i butë).
Materiale të tjera janë në dispozicion të tilla si çelik inox, bronzi, alumini, etj Por, ju lutem këshillojë sallonet tona të shitjes për kërkesat tuaja të veçanta paraprakisht.

Si e bën kontrollin e produkteve YH cilësinë?

YH këmbëngul në ndjekjen e cilësisë më të mirë për disa vjet në fushën e hidraulike. Nga blerjen e lëndëve të produkteve paketim, ne përpiqemi të bëjmë më të mirë. Ne përdorim të cilësisë më të mirë të materialeve (çeliku 45 karbonit dhe të çelikut të karbonit 20), të cilat janë blerë nga kompania zyrtare çeliku. Inspektorët tanë janë kontrolluar dimensionet e duhura rreth katër herë gjatë prodhimit CNC. Pas zink praruar, produktet e përfunduar do të vihet në departamentin paketim. Stafi paketim do të kontrollojë sasi urdhër, brenda hequr burr dhe paketë në mënyrë që në kuti kartoni.