Kompania Hyrje

1

Kush jemi ne?

Një prodhues dhe shitës të pajisje hidraulike, unaza, hoses, makina të montuara në vrima.
Ningbo YH Hidraulike Fabrika Makineria u krijua në një qytet të bukur, Ningbo, i cili është i famshëm për portin Beilun. YH hidraulike është një fabrikë të specializuar që prodhon dhe furnizon endur hoses gome, pajisje Hose, unaza gete, kuvendet gete presion të lartë, makina crimping, etj Si prodhues, YH këmbëngul në ndjekjen e cilësisë më të mirë me të kostove më të ulët. Pra, ne kontrollin e materialeve të cilat

duhet të blihet nga kompanitë zyrtare të çelikut dhe të standardit dhe cilësisë më të mirë. Dhe ne kemi kryer një sistem të prodhimit të integruar e cila është e bazuar në fokus të cilësisë.
Si një shitës, produktet tona të eksportohen në botë dhe shitur në shkallë kombëtare për më shumë se 8 vjet. Ne kemi një ekip inteligjente të marketingut që janë eksploruar tregje të reja, zhvillim klientët potencial, zgjidhjen e problemeve, dhe duke shërbyer klientëve me urdhërat mirë. Ne jemi një bashkëpunëtor konkurrues dhe miqësore dhe qëllimi ynë është për përfitim të ndërsjellë dhe bashkëpunim afatgjatë bukur.

2

Si nuk kemi?

Kontrollit rigoroz të cilësisë; Efektive dhe mbështetje në kohë reale; Kënaqur pas-shitjes shërbimi
referohemi katër aspektet rigoroze (materiale kontrollit importuese → kontrollit të linjës të prodhimit → QC kontrollit të departamentit → kontrollit logjistike departamenti) dhe sistemin e kontrollit të cilësisë për të siguruar të gjitha produktet janë të paprekura para dorëzimit. Procesi jonë e prodhimit ka tetë hapa: Përgatitja materiale; instrument të përpunimit torno; Përpunimi makine CNC; papastërti dhe papastërtitë heqja; zinc plating; cilësisë përfundimtar dhe kontrollin sasia; paketimin dhe dërgimin. Në të përbashkët, ne do të organizojmë inspektimit 

katër herë gjatë prodhimit për një qëllim. Produktet e dimensioneve të drejtë dhe kërkesave të kontrolluara do të vihet në hapin e ardhshëm.
Një herë në javë, departamenti QC ynë do të kontrollojë makinat CNC dhe pajisjeve të tjera për të siguruar funksionin e tyre të mirë.
Mbështetja efektive dhe në kohë reale është shumë e rëndësishme për klientët. Klientët tanë mund të merrni atë nga tonë mjet internet biseduar (Skype) e cila shtrihet në pjesën e poshtme të internetit. Ose email tek ne me ndonjë produkt të interesuar, kërkesa, apo probleme. Për kontakt të menjëhershëm, thirrja jonë është në dispozicion për 24 orë në ditë. Gjithashtu ne kemi mbledhur të gjitha pyetjet dhe përgjigjet treguar në FAQ. Si një furnizues i besueshëm, do të vazhdojmë në zgjidhjen e problemeve në mënyrë të kënaqshme dhe të pranueshme.
Por, pa marrë parasysh se si në mënyrë rigoroze ne kontrollin e cilësisë dhe se si profesionalisht i shërbejmë, jo 100% e produkteve janë të përsosur. Pra, ne ofrojmë shërbimet pas shitjes e cila mund të garantojë cilësinë e produkteve tona dhe kompani ndërgjegjshëm jemi. Ne këmbëngulin në bindjen ndaj më poshtë tre qëllime:

Filozofia jonë e prodhimit:
→ cilësi më të mirë; Inovacioni dhe Mbrojtja e mjedisit

Koncepti ynë i marketingut:
→ përfitime reciproke; Kënaqjen e kërkesave të tregut; Ofrimin e prodhimeve më të mira të cilësisë dhe shërbimit të klientëve

Parim ynë shërbimit:
→ kaloj dëshirën tuaj; Të jetë një kompani më të besueshme dhe rritje