нашите предности

Ningbo YH Хидраулични машини Фабрика е основана во прекрасен град, Ningbo, кој е познат по Beilun порта. YH Хидраулични е специјализирана фабрика која произведува и потрошен материјал плетенка гумени црева, црева фитинзи, црево обрачите, собири висок притисок црево, стегање машини, итн Како производител, YH инсистира на извршуваат подобар квалитет со пониски чини.