packing Details

YH Hydraulic wis nyoba hard kanggo nangani saben langkah produksi kanggo sawijining dipikir sampurna. Paket uga langkah penting kanggo produk Jaga saka tabrakan, rusting, ilang utawa oksidasi. Ing bagéan iki, sampeyan bisa duwe dipikir cepet ing langkah kepriye Pack produk. 

Packing rincian fittings, ferrules lan fitting adaptor:

20131113164459_51320131113164519_784

20131113164538_29120131113164559_617

20131113164621_51820131113164635_754

20131113164709_65020131113164757_882