FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa YH kurban?

YH Hydraulic punika aturan baris lengkap produk hydraulic kualitas sing fittings, hoses, ferrules, adaptor, mesin, kumpulan selang, lan produk liyane sing gegandhengan. We sing melu ewu produksi item kanggo sawetara taun. We duwe tim apa profesional kanggo berkembang produk anyar minangka pasar dibutuhake. Kita bisa kurban layanan OEM karo conto, gambar, utawa panjaluk presented. Lan kita aturan layanan paling apik kayata reply pituduh kanggo email, produk cepet layang, profesional ngatasi masalah, luwih sawise dodolan layanan, etc.

Apa privasi sampel?

YH Hydraulic punika Cooperator bisnis loropaken lan aktif. Kerja sama, kita wis digawa metu privasi sampel sing digunakake uga kanggo mriksa kualitas.
Kurang saka 5pcs kanggo fitting, ferrules, lan adaptor gratis kanggo kondisi stock.
Kurang saka 1m kanggo hoses gratis kanggo kondisi stock.
Usul kanggo ngirim biaya, iku wis bisa wis mbayar, express akun kasedhiya, utawa mbayar ing sisih. Yen sampeyan duwe alangan karo iku, kita bisa ngrembug.

Apa tembung pembayaran?

Ing YH, kita duwe telu istilah digunakake popularly sing
1). 100% T / T ing advance
2). 30% T / T ing advance, 70% T / T sadurunge pangiriman (utawa marang Bill of Lading)
3). Irrevocable L / C ing ngarsane
istilah liyane sing uga kasedhiya ing YH Hydraulic, mangga kindly maringi pitutur sales kita.

Apa sing bahan fittings, ferrules lan adaptor?

Fittings lan adaptor teka ing baja 45 karbon
Ferrules teka ing 20 karbon baja (baja entheng).
Bahan liyane kasedhiya kayata stainless steel, Kuningan, aluminium, lan sapiturute Nanging mangga maringi pitutur sales kita kanggo panjaluk khusus ing advance.

Carane ora kualitas produk kontrol YH?

YH ngeyel ing nggayuh luwih apik kualitas kanggo sawetara taun ing lapangan hydraulic. Saka purchasing bahan kanggo produk packing, kita nyoba kanggo nglakoni sing paling apik. Kita nggunakake kualitas apik saka bahan (baja 45 karbon lan baja 20 karbon) kang tuku saka perusahaan baja resmi. inspektur Kita ngecek dimensi hak bab kaping papat sak CNC Pabrik. Sawise seng dilapisi, rampung produk bakal sijine kanggo ing departemen diinget. Staff packing bakal mriksa jumlah supaya, nang mbusak Burr lan Pack supaya ing karton.