Pambuka Company

1

Sing kita?

A profesional Produsèn lan bakul saka fittings hydraulic, ferrules, hoses, mesin lan kumpulan selang.
Ningbo YH Hydraulic Machinery Factory diwiwiti ing kutha ayu, Ningbo, kang misuwur kanggo port Beilun. YH Hydraulic punika pabrik specialized sing mrodhuksi lan Penyetor braided hoses karet, fitting hose, ferrules selang, dhuwur meksa selang kumpulan, mesin crimping, etc. Minangka Produsèn, YH ngeyel ing nggayuh luwih apik kualitas karo nggowo beyo ngisor. Supaya kita ngontrol bahan kang

kudu tuku saka perusahaan baja resmi lan saka standar lan kualitas paling apik. Lan kita wis digawa metu sistem produksi Integrasi kang adhedhasar fokus kualitas.
Minangka bakul, produk kita sing dièkspor menyang donya lan didol karya kanggo luwih saka 8 taun. We duwe tim marketing pinter sing Njelajah pasar anyar, ngembangaken pelanggan potensial, mecahaken masalah, lan nglayani para panumbas karo pesenan uga. We are a Cooperator competitive lan loropaken lan kita goal kanggo Teknologi entuk manfaat lan long-term cooperation becik.

2

Kepriye nindakake?

Kontrol kualitas kaku; Efektif lan support nyata-wektu; Wareg sawise-sales service
We waca papat aspèk kaku (kontrol ngimpor kontrol materi → line produksi → kontrol QC departemen → logistik kontrol departemen) lan sistem kontrol kualitas kanggo nggawe manawa kabeh produk sing wutuh sadurunge pangiriman. Proses produksi wis wolung langkah: preparation materi; instrument Processing lathe; CNC mesin Processing; burrs lan impurities njabut; seng plating; kualitas final lan pamriksa jumlahe; packing lan ngirimke. Ing umum, kita bakal ngatur pengawasan 

kaping papat sak produksi kanggo siji supaya. Products dimensi tengen lan panjaluk dicenthang bakal sijine menyang langkah sabanjure.
Sawise a minggu, departemen QC kita bakal mriksa mesin CNC lan Alat liyane kanggo mesthekake fungsi sing apik.
Dhukungan efektif lan nyata-wektu penting banget kanggo pelanggan. Kita pelanggan bisa njaluk kanthi alat petung online kita (Skype) kang dumunung ing ngisor website. Utawa email kanggo kita karo produk kasengsem, syarat, utawa masalah. Kanggo kontak cepet, kita telpon kasedhiya kanggo 24 jam dina. Uga kita ngumpulake kabeh pitakonan lan jawaban nuduhake ing FAQ. Minangka Supplier dipercaya, kita tetep ing mecahaken masalah-masalah satisfactorily lan acceptably.
Nanging prakara cara strictly kita ngontrol kualitas lan carane ahli kita ngawula, ora 100% produk sing sampurna. Supaya kita kurban layanan sawise-sales kang bisa njamin kualitas produk kita lan perusahaan conscientious kita. We nandheske ing manut ing ngisor telung gol:

Filsafat produksi:
→ kualitas Luwih; Inovasi lan Lingkungan Proteksi

Konsep marketing kita:
→ Mutual keuntungan; Muasake panjaluk pasar; Nyediakake produk kualitas paling apik lan layanan kanggo pelanggan

Layanan kita tenet:
→ overstep kepinginan; Kanggo dadi perusahaan liyane dipercaya lan tambahan